микропигментация на вежди и устни
Перманентен грим

Перманентен грим

Какво представлява перманентният грим?

permanenten-grimПерманентният грим е вид козметична татуировка, при нея оцветяващите пигменти проникват повърхностно в горните слоеве на епидермиса. Те са съставени главно от оцветители с минерален произход, които са претърпели предварителни тестове за алергия и токсичност.

Тази процедура позволява да се подсили цвета на бледите устни или вежди. Неправилните, прекъснати или липсващи вежди могат да се възстановят според желаната от вас форма, а устните с нарушен контур ще изглеждат по-съвършени и естествени от всякакъв друг грим. Тези очертания ще се запазят до няколко години и ще променят видимо чертите на вашето лице, придавайки му ново излъчване. С напредване на възрастта, устните започват да губят своите очертания и червеният цвят претърпява намаление на пигментацията. Чрез перманентния грим могат да се коригират тези недостатъци и да се придаде младежка форма на устните. Използват се пигменти само на минерална основа.

Колко време издържа този грим?

Естественото излющване на кожата, клетъчното обновяване, процесът „фагоцитоза” (система за автозащита на кожата по естествен път отстранява чуждите тела от организма, каквито са пигментите) – всичко това предизвиква прогресивно отслабване на цвета за един период от една до три години, според интензитета на имплантирания пигмент. Т.е. светлите цветове ще се задържат за по-кратък период от тъмните. Обикновено срокът е 2 до 5 години (след задължителното ретуширане).

Как ще се чувствам след процедурата?

Веднага след сеанса полученият цвят ще е по-интензивен, но постепенно избледнява за около седмица. Около 50% от имплантирания пигмент се абсорбира от организма, а останалия отпада заедно с леките корички, които ще се образуват след повърхностното издраскване на кожата.

Ще ме боли ли?

По време на работа се използва локален анестетик, който обезболява третирания участък и усещането е като при обикновена епилация.

Мога ли да се гримирам?

Да, още на другия ден, можете спокойно да нанесете грим.

Има ли опасност от някакви допълнителни неразположения след процедурата?

Единствено ако сте предразположени към вируса на херпес има вероятност той да се активира, затова при записване на час трябва да предупредите специалиста, който ще ви даде специални указания.

Защо да се подложим на микропигментация (перманентен грим)?

  1. Пестите време за нанасяне на грим – особено сутрин. Изключително удобно за заети в професионален или личен план хора, които на всяка цена трябва да изглеждат безукорно. Микропигментацията позволява да се постигне впечатляващ вид само за 5 минути.
  2. Изглеждате добре по всяко време 24 часа в денонощието – не всеки умее да се гримира професионално. Освен това, когато зрението е отслабнало, запазването на отличен външен вид не е никакъв проблем.
  3. Дава ни увереност,чувство за сигурност и спокойствие – важно е да сме спокойни по време на мероприятия, срещи и почивка.
  4. Привлекателност – запазването на добре поддържан вид, дори в най-сублинните интимни моменти, е едно от най-ценните качества на тези процедури.
  5. Поверителност – перманетният грим държи в тайна подобрения външен вид, без някой да знае как се постига.
  6. Подходящ при всякакви условия – може да се отпуснете на плажа, плувния басейн, сауната и да изглеждате перфектно.
  7. Подмладяване – чрез микропигментацията може да се постигне оптическо повдигане на клепачи и устни и да се възпроизведе така желаният „лифтинг “ ефект.
  8. Гарантиран резултат – ще се убедите сами в ефекта.
  9. Незабавни резултати
  10. Пестите време и средства – резултатът трае няколко години без допълнителни разходи за поддържане.

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: