Попълване на устни с дермaлен филър
Уголемяване на устни

Уголемяване на устни

uvelichavane-na-ustniПопълване на устни с дермaлен филър

Познато още като уголемяване на устни с хиалуронова киселина
Плътните, обемни устни често се смятат за признак на добро здраве, красота и младост. Независимо дали сте родени с тънки устни или устните ви са изтъняли поради естествените процеси на стареене, съществуват начини да ги подобрите .

Какво представлява процедурата

Филърите за устни са специално създадени да попълнят устните и да придадат добра форма и контур. Процедурата за уголемяване на устни се извършва от медицинско лице под въздействието на местна упойка, тъй като устните са чувствителни. След това хиалуроновата киселина се инжектира в устните внимателно.

Какво усещам по време на процедурата

В началото усещането е като убождане, а след като филърът бъде поставен преминава в леко парене.

Какво е времетраенето на процедурата

Процедурата отнема около 20 до 30 минути общо, а действието на упойката започва да изчезва след около 15 минути. След това може да се върнете към ежедневието си, но не бива да планирате събития като сватба или друго важно мероприятие, тъй като може да получите синки, които траят около седмица.

Какво е усещането след като съм си поставила хиалуронова киселина в устните

Ако процедурата е извършена правилно, устните с хиалуронова киселина имат същата чувствителност, която са имали устните ви преди извършване на манипулацията.

Колко вhialuronova-kiselina-v-ustniteреме трае уголемяването на устни с хиалуронова киселина

Резултатите са незабавни, но действието на филър за устни ще продължи от 4 до 18 месеца (понякога до две години), защото хиалуроновата киселина в крайна сметка се абсорбира, като резултатите, за добро или лошо, също изчезват.
След като забележите, че филърът започва да се разгражда е необходимо да си запазите час за консултация с лекар, който да прецени кога трябва да се постави нов хиалуронов филър.
Процедурата може да бъде комбинирана ефективно с мезотерапия с неомрежена хиалуронова киселина, която не придава обем, а хидратира устните.

Кога не бива да се провежда процедура

Процедурата търпи отлагане, когато имате температура, приемате антибиотици, имате алергия към лидокаин (трябва да уведомите лекаря), други системни заболявания. Не трябва да пиете лекарства, които разреждат кръвта като Аспирин.

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: