Естетичен център Лечева
Екип

Екип

Екипът на Естетичен център Лечева се състои от отлично обучени специалисти, които ще отговорят на вашите въпроси и нужди. Ние се стремим максимално да задоволим потребностите на нашите клиенти, защото вярваме, че добрият външен вид и самочувствие са от огромно значение за подобряване качеството на живот на всеки един от нас.

Качествената апаратурата, с която работим в комбинация с високия професионализъм на целия екип е нашето най-голямо преимущество. Концентрираме изцяло вниманието си върху идеята нашите клиенти да се чувстват красиви, уверени и успешни!

elegant

Николина Лечева – медицински козметик и фотоепилация

 

 

 

elegant

no_picture_420x420Таня Рузманова

 

 

 

elegant

d-r-stoyanov-800x980д-р Васил Стоянов – дерматолог

Той е наш гост от Санкт Петербург и ще посещава Естетичен център Лечева за да извършва процедури. Има 10 годишен опит в естетичната дерматология – дермални филъри, мезоконци, плазмотерапия. д-р Васил Стоянов е завършил медицина в Русия / първа специалност – акушерство и гинекология, втора специалност – дерматология /. От 10 години практикува в сферата на Естетичната дерматология в Русия. Директор и главен лекар в частна клиника по естетична медицина в Санкт Петербург. Обучаващ треньор по Плазмолифтинг и Тредлифтинг. Авторски технологии по лигатурен лифтинг. Основни направления в работата – филъри, ботокс, имплантация на конци.

Д-р Васил Стоянов, завеждащ дерматологична клиника в Санкт Петербург ще бъде наш гост. Записване на тел. 0888 988 965 или 0894 357 080

 

elegant
contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: