Сигурен начин
да се чувствате красиви

Фотоепилация

photo epilation and skin careВероятно не съществува дама, която да не е изпадала в неловка ситуация да смени панталона с късата пола, защото не имала време за отстрани нежеланите косъмчета. За съжаление повечето процедури за премахване на нежеланото окосмяване са твърде болезнени, недостатъчно ефективни или прекомерно скъпи и все пак мисията е възможна, защото предимствата на фотоепилацията са много.

Фотоепилацията е съвременен, ефективен и дълготраен метод за отстраняване на нежеланото окосмяване.

Принципът му се базира на действието на импулсната светлина, която достига до основата на косъма и го разрушава, а светлинните импулси поглъщат пигментът, който оцветява  космите и кожата т. е. меланинът и го преобразуват в топлинни, който от своя страна нагряват и разрушават косъма без да нараняват повърхността на кожата. Тук е  важно да споменем, че цветът на косъмчетата има важно значение при процедурите- най-ефективно е при тъмно окосмяване и по-малко ефективно при светло окосмяване. Фотоепилацията може да се прилага върху всички зони на тялото, както при жени така и при мъже. Експертите посочват, че средният брой третирания е от 6 до 8 процедури при жените и от 10 до 12 при мъжете. А косъмчетата падат от сами до 7 дни след процедурата. Хубаво е процедурите да се правят на 30 дни. Фотоепилацията не изисква специална подготовка, но все пак съществуват някои правила: необходимо е желания участък да е обръснат няколко дни предварително, за  да може дължината на косъмчетата да е до 1 мм над кожата. Другата важна препоръка е да се извършва върху чиста кожа, за да се намали чувствителността и дискомфорта.

Предлаганите козметични марки са; Lendan , Dr Renaut, – 60 годишна традиция. Д-р Луй Рейманд Рионо основава козметичната марка Д-р Рейньо през 1946година с медицинското си образование, той умело съчетава дългогодишната си страст към активните съставки от природата /плодове, растения и билки/.

Дарбата на Д-р Рейньо е в създаването на формули, чийто свойства идеално подхождат на различните типове кожа и позволяват съставянето на индивидуална програма. За да се гарантира максимално добро качество и ефективност всички продукти са внимателно разработени, наблюдавани и тествани в специализирани лаборатории.

Д-р Рейньо е разработил концепцията за „Многосетивното удоволствие“, според която всяка стъпка по пътя на красотата следва да бъде момент на удоволствие. Като отражение на тази философия всички продукти на Д-р Рейньо са със съвременен и изискан дизайн меки и гладки текстури ,нежни цветове и възбуждащ естествен аромат.

Всичко това докосва сетивата ми и събужда невероятно удоволствие.

Консултация на място може да получите по всяко време в Естетичен център Лечева, гр. Бургас, Център.

Цените на предлаганите услуги ще намерите тук.

С какви проблеми се справя фотоепилацията и за какво най-често идват хората може да разберете тук. 

studiovogue_fotoepilatsiya-1 studiovogue_fotoepilatsiya-2 studiovogue_fotoepilatsiya-3

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: