Фотоепилацията работи много ефективно
при отсраняването на светли косъмчета.

За справянето на какви проблеми идват най-често клиентите за фотоепилация?

Проблемите с окосмяването по лицето винаги са представлявали пречка за жените, за тяхното самочувствие, усещане и комфорт. Често човек прибягва до всякакви методи на обезкосмяване, където лошото е, че косъмчетата по лицето имат способността да се „защитават“.

Всякаква намеса с отскубване, бръснене, кола маска, депилтоар кара косъмчетата да се защитават и тогава коренчета на косъмчетата стават по-дълбоки.

Ставайки по-дълбоки те стават с по-плътни, по-здрави и с дебел корен, а и нека не забравяме и с по-черен косъм.

Тази е причината поради, която при нас най-често идват жени с проблеми с окосмяването по лицето. Не отстъпват и зоните за „комфорт“ – това са мишниците и линия бикини.

Голям проблем е и фоликулита или врасналите косъмчета, както по лицето така и по други части на тялото. Фоликулита не се лекува с никакви лекарства, кремове или лосиони.

Лечението е само фотоепилация с дължина на вълната 515 -1200 нанометра. Хубавото и голямото преимущество при фотоепилацията в сравнение с лазерите е, че могат да се обработват от светли през сивкави до черни косъмчета докато при лазера се обработват само тъмни косъмчета с една дължина на вълната. Резултатите се забелязват още от първите процедури – кожичката омеква, става по -гладка и приятна на пипане.

studiovogue_fotoepilatsiya-1 studiovogue_fotoepilatsiya-2 studiovogue_fotoepilatsiya-3

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: