photorejuvenation
фотоподмладяване

Фотоподмладяване

fotopodmladiavaneФотоподмладяване

Всеки е чувал термина “фотоподмладяване” или “photorejuvenation“.

Каква е същността на процедурата Фотоподмладяване

Фотоподмладяването е комплексно въздействаща терапия. Тя е единствената процедура, която бързо, безболезнено и ефективно отстранява видимите дефекти по кожата – пигментни петна, капиляри и фини бръчки, като същевременно стимулира и производството на колаген. При нея се използват внимателно подбрани дължини на вълните, които се привличат от пигментното вещество в кожата – меланин, и от червения цвят на хемоглобина. Поради тази причина, фотоподмладяването е процедура №1 за премахване на пигментни петна и спукани капиляри, като същевременно се стимулира производството на колаген.

Какви са предимствата на фотоподмладяването пред другите процедури за обновяване на кожата?

При процедурите с фотоподмладяване светлинния импулс загрява кожата в дълбочина и достига до фибробластите – клетките, които отговарят за производството на нов свеж колаген.

Процедурите “събуждат заспалата” възрастна кожа и й напомнят за това как преди е изработвала колагена си. Кожата се подмладява отвътре и посредством стимулацията започва да образува колаген сама, както в младостта.
Енергията е така определена, че да не уврежда клетките, а леко да ги “стресира”, карайки ги да работят по ускорено.
Методът е неабразивен, което не пречи на избралите го клиенти да изпълняват ежедневните си задължения. Те могат да се върнат към ежедневието си веднага след провеждане на процедурата.

obrazuvane-na-kolagen

Какво да очакваме след процедурата

  1. От един до три месеца след проведена терапия Фотоподмладяване се наблюдава леко уплътняване на кожата поради образуване на нов колаген, чиито влакна са ориентирани успоредно на кожата.
  2. Така лицето ви става по-стегнато, фините бръчици изчезват, а широките пори се свиват.
  3. Ако преди процедурите кожата ви е била повяхнала и пожълтяла, то след тях тя е с видимо по-млада текстура, с по-свеж вид и по-светъл тен.
  4. Изчезване на пигментни петна
  5. Изчезване на капиляри (разширени кръвоносни съдове)
  6. Ефектът от процедурите фотоподмладяване е с натрупване във времето, тъй като процесите на създаване на нов колаген се задействат и протичат до няколко месеца след процедурата.

Колко процедурите са необходими?

Хората, които искат да позадържат стареенето на кожата и по-дълго да изглеждат така, сякаш времето е спряло за тях, трябва да знаят, че това става с постоянна поддръжка – аналогично на поддръжката на мускулния тонус и добрата фигура. Препоръчително е веднъж годишно да си правят процедура за фотоподмладяване.
Тези от вас, които имат старчески петна, петна от белези, капиляри, петна на хормонална основа са необходими 5-6 процедури в рамките на няколко месеца.

След изкаран цялостен курс кожата ви ще се подмлади отвътре и с една поддържаща процедура годишно ще продължи да образува колаген, както е образувала в младостта.
Процедурите за фотоподмладяване се комбинират отлично с избелващи процедури като Микродермабразио.

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: