стопяване на обиколки с
Липолазер

Отслабване с липолазер

Какво е Липолазер?

Технологията липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки. Лазерната енергия предизвиква промяна на химичния състав на клетката и освобождаване на ензима липаза, който има способността да разгражда триглицеридите на мастни молекули и глицерол.

lipolazer-lechevaБлагодарение на този процес, тези молекули преминават през отворите на клетъчната мембрана навън и се транспортират към различните тъкани, където се използват като енергиен източник и се включват в обмяната на веществата, т.е. подобряват метаболизма.

Колко процедури трябва да се направят за видим ефект?

Повечето клиенти определено намаляват с около 1 – 4 см обиколката след една терапия, но са препоръчителни допълнителни процедури за трайно редуциране на обиколките. Резултатите и броят им е индивидуален, според проблема и могат да бъдат от 8 до 12.
Процудерите се правят през ден..

На кои зони може да се прави?

Една процедура липолазер продължава 20-30 минути и то само на две от изброените зони по избор: седалище, корем, бедра-вътрешна част, бедра-външна част, бричове, паласки, колена,ръце,прасци. Обикновено се третират 2 съседни зони. След като се приключи терапията на първите 2 зони се прави почивка от 10 дни и след това магат да се правят и други зони.

Какво се препоръчва след такава процедура?

В периодите на провеждане на процедурите, пиенето на много вода (около 2 литра) е задължително, както и ограничаване на мазнините за запазване на дълготрайни резултати.
* В продължение на 1 час след процедурата трябва да се изпие половин литър вода на глътки!

Какво можем реално да очакваме след като се подложим на Липолазер?

Липолазера разрушава мастните клетки и намалява трайно обиколките и изглажда целулита. Но ако искаме да поддържаме дългосрочни резултати е необходимо да спазваме и определен хранителен и двигателен режим. Добре е поне веднъж месечно да се прави поддържаща процедура.

При кои случаи е противопоказна процедурата?

Процедурата е противопоказна при: деца и подрастващи, високо кръвно налягане, злокачествено заболяване, бременност и кърмене, висока температура, сърдечни заболявания, менструален период, чернодробно заболяване (хепатит, цироза), епилепсия, хора с метални импланти и пейсмейкъри.

Предимства на новата технология ЛИПОЛАЗЕР:

o Напълно безболезнени и безопасни процедури
o Напълно достъпни и удобни за извършване дори през обедната почивка
o Процедурите стимулират естествените процеси за изгаряне на мазнините
o Постигат се бързи резултати,видими още след първата процедура-обиколката намалява с 1 до 4 см
o Технологията ЛИПОЛАЗЕР не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносна система.
o Новата технология реално и трайно редуцира мазнините в тялото, а не временно.

contacts_info

СОЦИАЛНИ ПРОФИЛИ: